۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
17:01
کد خبر : 9756828
۱۸:۱۰

۱۴۰۵/۰۲/۱۱
آیت‌الله شعبانی موثقی تأکید کرد

لزوم مقابله جدی با جنگ اقتصادی/مردم باحضور هدفمند در خیابان‌ها برای صدها سال کشور تصمیم می‌گیرند 

همدان-امام جمعه همدان بابیان اینکه امروز پیاده نظام دشمن در داخل کشور جنگ اقتصادی به راه انداخته،گفت:ما توانستیم مقابل دو ابرقدرت دنیا بایستیم،بنابراین ایستادن در برابر رانتخوارها و مفسدان داخلی نباید سخت باشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی در آیین عبادی و سیاسی این هفته نماز جمعه همدان اظهار کرد: امروز پیاده نظام دشمن در داخل کشور جنگ اقتصادی ایجاد کرده است، ما توانستیم مقابل ۲ ابرقدرت دنیا بایستیم بنابراین ایستادن برابر رانت خوارها و مفسدهای داخلی نباید سخت باشد.

وی ادامه داد: در زمینه فعالیت های اقتصادی و نظارت ها تاکنون انصافا تلاش های مطلوبی انجام شده و مردم انتظار دارند در زمینه کنترل بازار و مقابله با گرانی ها کارهای بیشتری انجام شود.

امام جمعه همدان گفت: قوه قضاییه و دستگاه های نظارتی باید تلاش کنند و دست در دست هم اجازه دهند دشمن با محاصره اقتصادی و ایجاد آشوب روانی امنیت اقتصادی جامعه را بهم بریزد.

وی افزود: با این وجود دولت در زمینه تامین کالاها تلاش فراوانی کرده است اما در زمان آتش بس و در فضای محاصره باید بسیار بیشتر مراقبت شود که این مهم از مطالبات درست مردم است.

شعبانی موثقی با قدردانی از سازمان بازرسی اظهار کرد: از مردم درخواست می شود کم کاری ها و سوء مدیریت ها را به شماره ۱۳۴ سازمان بازرسی اطلاع دهند.

وی در بخش دیگری با اشاره به اهمیت حضور آحاد مردم در نماز جمعه، گفت: فلسفه نماز جمعه دعوت به ایستادگی در مقابل دشمنان قسم خورده اسلام است.

امام جمعه همدان همچنین به تجمعات شبانه اقتدار و ۶۰ شب حضور خودجوش اقشار مختلف جامعه در آنها اشاره کرد و افزود: حضور شما مردم در خیابانها، احساسی و هیجانی نیست از یک منطق و حضور هدفمند نشات می گیرد، ۶۰ شب مردم در میادین حضور دارند و امدادهای غیبی به برکت حضور شما است.

وی ادامه داد: امروز شما مردم در خیابان ها برای صدها سال کشور تصمیم می گیرید و برنامه ریزی می کنید و هدف اعلا و اصلی حضور در اجتماعات شبانه خدمت به اسلام و تقرب به خدا است، ما می خواهیم نام قرآن، امامان و فرهنگ ایرانی اسلامی ما ماندگار باشد.

شعبانی موثقی گفت: هدف اول حضور در خیابان ها حفظ مقاومت در برابر دشمن است، دشمن سرسخت و لجوج به گمان خود آمده بود که کار را تمام کند، با جنگ ۱۲ روزه، جنگ اقتصادی و تحریم ها موفق نشد سپس اغتشاش و جنگ دوم را راه انداخت که موفق نشد، امروز هم مجدد چرخه تحریم، محاصره اقتصادی، اغتشاش و جنگ را تکرار می کنند تا به اهداف خود دست پیدا کند و فراخوان هایی که در آینده با آن مواجه خواهید شد مقدمات جنگ است.

وی اظهار کرد: مقاومت را باید حفظ کرد، دشمن امروزه برای رسیدن به اهدافش باید اختلاف و دلسردی و مشکلات اقتصادی ایجاد و مردم را ناامید و گرفتار کند که باطل السحر ساحران، وحدت و اتحاد مردم است.

امام جمعه همدان ادامه داد: هدف دوم از اجتماعات شبانه حمایت از رهبری، نیروهای مسلح و دست اندرکاران است، امروز باید از نیروهای مسلح، مسوولی که در برابر زیاده خواهی ها می ایستد و نمی ترسد و خواهان تسلیم در برابر دشمن نباشد حمایت کنیم، از مسئولی که منافع مردم را تامین کند و مطالبات رهبری را که منافع مالی اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و نظامی ما را تامین کند پشتیبانی می کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران به طور جدی وارد مذاکره شد اما با دشمنی مواجه هستیم که دنبال باج گیری و تسلیم کردن است و ما اهل تسلیم نیستیم، مگر لیبی کوتاه نیامد ببینید به چه روزگاری مبتلا شد.

شعبانی موثقی اظهار کرد: امروز با دشمنی مواجه هستیم که به هیچ قیمت نمی خواهد این کشور سرپا نماند، باید در مقابل این دشمن با قوت و قدرت ایستادگی کرد.

وی ادامه داد: هدف سوم از اجتماعات شبانه مطالبه گری است، جنگ مشکلات اقتصادی ایجاد می کند و جنگ تبعات اقتصادی دارد، بعضی از بیمارستان ها دانشگاه ها، مدارس و زیرساخت های کشورو مراکز اقتصادی در جنگ دچار تخریب شد اما بسیاری از گرانی هایی که امروز ایجاد شده را می توان کنترل کرد و باید گام های جدی تری در این خصوص برداشت.

امام جمعه همدان در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک روز معلم گفت: همه مساجد و حسینیه ها در خدمت مدارس و معلمان برای برقراری کلاس‌های حضوری است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید